Total cos: 0,00 RON


+40 268 421 165

Despre noi

Bine aţi venit în sistemul on-line al companiei Rottner Security!
 
Firma Rottner Security este o societate comercială română cu capital integral austriac având o experienţă activă de 40 de ani în domeniul securităţii, fiind în prezent una dintre cele mai importante societăţi de profil. Paleta de produse este formată din produse de securitate cum ar fi: seifuri, case de bani, dulapuri de siguranţă pentru arme şi documente, casete de bani, casete pentru chei precum şi diverse accesorii pentru aceste produse. În prezent compania deţine 3 centre de producţie unde sunt fabricate circa 70% din gama noastră de produse.
Grupul de firme Rottner Tresor GmbH. are în prezent 50 de angajati în centrul administrativ din Austria şi 20 de colaboratori externi în întreaga Europă. Paleta de produse are în componenţă aproape 2000 de produse din care avem pe stoc circa 7000 de paleţi cu produsele amintite. Având acest avantaj putem asigura o livrare promtă într-o perioadă scurtă de timp atât în sistem en-gross sau en-detail.
Produsele noastre sunt prezente în peste 22 de state Europene. În Austria suntem liderii de piaţă în acest domeniu, având clienţi importanţi din sfera magazinelor de bricolaj, cataloage on-line şi firme de profil din domeniul securităţii. Totodată avem o reţea de revânzători în majoritatea ţărilor din Europa.
Dispariţia barierelor economice şi fenomenul de globalizare în formarea procesului de piaţă unică ne ajută în dinamica de dezvoltare a firmei şi în dezvoltarea relaţilor de parteneriat cu firmele de profil.
"Piaţa nouă înseamnă şi parteneri noi!" Acesta este scopul comun prin care dorim să colaborăm cu partenerii noştri pentru a ne deservii clienţii !
S.C. Rottner Security S.R.L.

Capital Social 12.000 RON