Descarca catalogul in format PDF
Descarca catalogul in format PDF
Total cos: 0,00 RON


+40 268 421 165
Confidentialitate datelor:

SC Rottner Security Romania SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. ANSPDCP 27294

Site-ul www.rottner-security.ro utilizează cookie-uri.

Majoritatea site-urilor folosesc cookie-uri, care sunt indispensabile pentru buna funcționare a unui webshop.

Un cookie este un text special într-un fișier mic, stocat pe un dispozitiv local (de exemplu un hard disk), accesat de webserver prin browserul folosit pentru a facilita anumite operații. Cel mai des acestea sunt folosite pentru autentificare, reținerea preferințelor utilizatorului, implementarea sistemului “coș de cumpărături”, "mesaje", respectiv "social media" etc.

Site-ul nostru utilizează cookie-urile în primul rând pentru a cosului de cumparaturi. Cu ajutorul lor se realizează și autentificarea utilizatorilor dar tot cu ajutorul lor putem să oferim o experiență cât mai bună în timpul vizitei pe site-ul nostru.

Totodată, folosim cookie-uri temporare, ceea ce înseamnă că “durata de viață” ale acestora se limitează la durata vizitei.Siteul foloseste cookie-uri de tip Google Analitycs si Zopim.


Sc Rottner Security Romania  Srl se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online, predarea acestora catre servicile de curierat se face prin acordul D-voastra adica prin validarea comenzii online catre companie Cargus ), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre alti terti si sa respectam confidentialitatea datelor.

Nu incurajam SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de email altor persoane, nu furnizam adresa dumneavoastra catre terti.In cazul optarii pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele netopia.ro iar rottner-security.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Rottner Security Romania SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de www.rottner-security.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact inregistrate,  de asemenea aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand fara a motiva decizia aleasa prin mail la adresa: office@rottner-security.ro

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.rottner-security.ro implica o parola.

Feedback
www.rottner-security.ro ofera posibilitatea de a trimite comentarii, intrebari si sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de catre dumneavoastra in aceste scopuri vor fi folosite tinand cont de confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra.Puteti comunica cu noi telefonic, posta sau chiar prin mail.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati la urmatoare numere de telefon 0268/421165, email:office@rottner-security.ro..